Hogy mire is jó a trükk tanulás?

  • ❓Azon túl, hogy remek közös elfoglaltság?
  • ❓Azon túl, hogy egy bármikor elővehető megoldó kulcs a gazdi számára akár nehéz helyzetekben is?

A kutyák szeretik a változatosságot, szeretnek új dolgokat tanulni, szeretik a feladatokat. Ennek kielégítésére nincs is jobb módszer, mint a trükktanítás.
A kurzuson megtanuljuk a trükktanítás fortélyait, így a jövőben önmagad is tudsz majd új trükköket tanítani a kutyádnak, ráadásul a trükkök tanításával új szintre emelheted a kapcsolatotokat.

A trükktanítás egy új dimenzió a kutya-gazdi kapcsolatban, ahol a kutya megcsillogtathatja rendkívüli intelligenciáját, a gazdi pedig tökéletesítheti kommunikációját, fejlesztheti jelenlétét, eljuttatva kettejük kapcsolatát a tökéletes együttműködésig. A trükktanítás a kutyaoktatás magasiskolája.

INDULÓ KURZUSOK 2021.
Hamarosan…

A kurzus időtartama: 5 hét, 6 alkalom.
A foglalkozások kb. 1,5 órásak
A kurzus ára: 57.000,- Ft / kutya.
A helyeket a befizetések sorrendjében tudom biztosítani.

 

Amire szükséged lesz:

  • Egészséges, éhes kutya
  • Megfelelően motiváló jutalomfalat
  • Jutalomfalat tartó
  • (Szállító box, ha több kutyával veszel részt a tanfolyamon)

 

Kedves Gazdik!

Megérkezett a Mikulás és egy páratlan lehetőséget hozott Nektek ajándékba! Igazi együtt töltött, minőségi idővel lephetitek meg kedvenceiteket! Az ajándék kártyát 2020. december 31-ig lehet megvásárolni a jelenlegi kurzusárakhoz képest 20 %-os árengedménnyel. A kártya minden, 2021. tavaszán induló, csoportos kurzusra érvényes.
A kártyát az adott kurzusra való jelentkezéssel tudjátok igényelni. A megjegyzés mezőbe kérlek írjátok bele: “Karácsonyi Ajándék kártya 2021.”Várlak Benneteket szeretettel 2021-ben is! ❤